Olivier de Montal`i Armagnac`d,mis pärinevad parimast Armagnac`i valmistuspiirkonnast-Bas Armagnac`st,on kõrgelt hinnatud connoisseur`de poolt üle maailma.De Montal Armagnac`de puhul on kasutatud nelja viinamarja:Folle Blance,mis annab aromaatsust, lillelisust;Baco annab ümarust,täidlust ja pika järelmaitse ning on hea vananemispotentsiaaliga;Ugni Blanc on parim viinamari destillatsiooniks,andes suurepärase, maitseküllase brändi;Colombard viinamari annab puuviljase ja vürtsika aroomi; Armagnac de Montal`i plussid on: naturaalne veinivalmistusprotsess (ei lisata vääveldioksiidi!);Neutraalsete pärmide kasutamine, et säilitada tõeline Armagnac`i iseloom;aeglane fermentatsioon madalal temperatuuril ja varajane destillatsioon,et saada maksimaalset aroomi; küpsemine toimub 400-liitrites Gascogne`i tammevaatides; Armagnac de Montal XO on küpsenud vähemalt 15-16 aastat tammevaadis.Värvus:kuldne merevaik.Aroomis on tunda apelsini koort,tubakat,vanilli ja musta pipart. Maitse elegantne,kompleksne ja väga harmooniline. Armagnac de Montal XO on saanud kõrge hinnangu ajakirja Spirit Journal poolt(F.Paul Pacult)