60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc, 6% Petit Verdot
- Loomaliha
- Lambaliha
- Juustud
Kuulsa Boyd-Cantenac`i mõisa (Margaux 3 cru, 17 ha) ajalugu ulatub 18.saj keskpaika, kui Lord Jacques Boyd ostis 1754 aastal sealsed maad. Hetkel kuulub mõis Guillemet perekonnale ning on kahtlemata üks hinnatumaid maailmas. Josephine de Boyd on prestiižse mõisa teine vein ehk nn. „second wine“ Seda tõeliselt elegantset veini iseloomustab sügav karmiinpunane värvus.Aroomi ja maitsebuketis on tunda musta kirssi ja murakat.Maitse on täidlane, ümar,ilus tanniin. Järelmaitse on pikk ja väga elegantne. Vein on küpsenud vähemalt 20 kuud tammevaadis. Veini küpsemispotentsiaal on 15-20 aastat, kuid vein on juba piisavalt pehme ja elegantne ka kohe nautimiseks. Aastas valmistatakse ainult 31000 pudelit!